La Table du Boucher - Mons
Chef Luc Broutard gebruik enkel topproducten in deze kwaliteitsvolle brasserie wat resulteert in smaakvolle gerechten. Denk aan : romige vol au vent, gebakken kikkerbilletjes met boter, knoflook en peterselie Of voor de huisgemaakte varkensworst van Cantal varken met aardappelpuree met daarin een kuiltje waarin de bruine saus zit. Of voor de gegrilde kalfszwezerik met bearnaise, knapperige salade en frieten... ook de wijnen hebben hetzelfde hoge niveau!
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/r/k/temp-txbggkmddtebethvxglh/1sn5rk/table.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1500%2C600%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=523&height=209)
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/r/k/temp-txbggkmddtebethvxglh/ey50qd/image-10.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1920%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=523&height=523)
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/r/k/temp-txbggkmddtebethvxglh/40kbd8/image-9.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1787%2C1787%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=523&height=523)
![](https://primary.jwwb.nl/public/v/r/k/temp-txbggkmddtebethvxglh/l3lzi9/table2.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1281%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=523&height=349)